Nova edició de la “Festa del Trinxat” a Puigcerdà

 

Trinxat 2 

El proper dissabte 27 de febrer la població de Puigcerdà acollirà la XXIª edició de la “Festa del Trinxat” que ha esdevingut una de les trobades gastronòmiques més importants de la comarca. El “trinxat” amb rosta s’elabora amb trumfes (patata cerdana) i, sobretot, amb col d’hivern que, necessàriament, ha d’haver estat tocada pel fred de les nits de la Cerdanya. La “Festa del Trinxat” vol ser un atractiu aparador de la gastronomia cerdana, car avui és un dels plats més tradicionals elaborats amb productes de la terra.

Aquesta festa l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà junt amb el Patronat Municipal de Turisme i, òbviament, compta amb la col·laboració de l’associació gastronòmica de la cuina pirenaica de la Cerdanya. El suggeridor cartell de la festa d’enguany ha estat preparat per l’artista puigcerdanesa Rosa Casas i Coll.

Per més informació, vegeu el programa

 

About The Author

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà