Els autors de “Pa de flequer” oferiran una conferència i un taller

 

Els autors del llibre “Pa de flequer. La cultura d’un aliment bàsic” (Col·lecció l’Ermità, núm. 9), l’antropòleg i professor Jacint Torrents i el forner Joaquim Sañé, participaran aquest mes de novembre en dues de les activitats programades per la Universitat de Vic sota el títol de “Cuina: salut i sostenibilitat”. Concretament Joaquim Sañé oferirà una conferència el dilluns 11 de novembre sobre la història del pa, i Jacint Torrents participarà el dimecres 12 de novembre en un taller sobre la sembra de cereals.


11 de novembre a les 9.30 h
Conferència “Història del pa”, a càrrec de Joaquim Sañé del Museu del Pa de Tona
Aula F311
Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic
Carrer de la Sagrada Família, 7. Vic.


13 de novembre de 10 a 12 h
Taller de sembrar cereals de cicle llarg
Al Camp experimental Els Ametllers del Mas El Colomer de Taradell.
Activitat organitzada en el marc de la Setmana de la Ciència
Organitza: Xarxa de Patrimoni Rural, Ecomuseu del Blat


 

“Cuina: salut i sostenibilitat” inclou tallers, conferències i exposicions que es portaran a terme durant els mesos d’octubre a desembre als campus de Vic i Manresa. La idea és reflexionar sobre el fet que avui en dia la nostra dieta va més enllà del fet de nodrir-nos, incorporant altres aspectes com són la sostenibilitat, la vida saludable i el paper que hi juguen les emocions.

En el programa d’activitats trobarem tallers sobre carmanyoles saludables, exposicions sobre els sentits i la cuina, diverses conferències, presentació de llibres, la ruta literària “Vic al Cabàs”, a càrrec de Pere Quer i Llorenç Soldevila.  Les activitats es celebraran del 7 de novembre i fins al 20 de desembre a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar i la Facultat d’Empresa i Comunicació.

Consulta el programa detallat d’activitats d’octubre a desembre 2019.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà